Pártoló tagság

Nyitottan és szeretettel várunk Egyesületünkbe pártoló tagként minden olyan gyereket és felnőttet, akik szabadidejükben szeretnének valami hasznosat és maradandót létrehozni és egy jó csapat tagjai lenni!

A leendő pártoló tagoknak Tagfelvételi kérelmet kell kitölteniük, és eljuttatniuk nekünk e-mailben (nepmeseegyesulet@gmail.com).

A Tagfelvételi kérelem formanyomtatvány letölthető innen, vagy e-mail címen keresztül is igényelhető.

A pártoló tagság másik feltétele az éves pártoló tagsági díj megfizetése. 2018-ban a pártoló tagsági díj 3500 Ft/év.

A tagsági díjat kérjük az Egyesület részére átutalni a megjegyzésben a név és a tagsági díj megnevezés feltüntetésével: Magnetbank Zrt 16200168-00232371

2018-ban a pártoló tagok részére a belépési nyilatkozatban megjelölt címre az alábbi, Egyesületünk ajánlásával, a Szalay Könyvkiadónál megjelent foglalkoztató füzetek egyikét (szintén a nyilatkozatban kell megjelölni) postázzuk ki ajándékba.

Pártoló tagjaink részére a weboldalunkon található, letölthető feladatlapok és sablonok a jóváhagyott regisztráció után – kizárólag személyes használatra – korlátlanul letölthetőek. A letöltött tartalmakat szerzői jog védi, így azok kereskedelmi célú felhasználása, beleértve a sokszorosítás, forgalmazás, viszonteladás, vagy bármi egyéb bevételszerzésre irányuló tevékenység nem engedélyezett.
Amennyiben a kitöltött Tagfelvételi kérelmet e-mailben eljuttattad részünkre, és átutaltad bankszámlánkra az 3500 Ft-os éves tagdíjat, regisztrálj weboldalunkon. A regisztrációd jóváhagyásáról e-mailben kapsz tőlünk értesítést. A weboldalunkra történő bejelentkezés után elérhetővé válik számodra a „Pártoló tagoknak” menüpont, melynek tartalma korlátlanul letölthető.

Összefoglalva:

  1. Töltsd ki, és küldd el nekünk e-mailben a Tagfelvételi kérelmet!
  2. Utald át Egyesületünk bankszámlájára az 3500 Ft-os éves tagsági díjat!
  3. Regisztrálj weboldalunkon!
Regisztrálok
Bejelentkezés